Om os

Bareld van der Scheer er et mindre entreprenørfirma og vi har gennem de 7 år firmaet har eksisteret erhvervet os stor erfaring med alle typer opgaver inden for branchen. Vi har base i Karise på Sydsjælland, men vi udfører arbejdsopgaver i hele landet.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vores kompetencer ligger indenfor jord og beton, samt kloak og belægning og vi varetager os både større og mindre opgaver i alle afskygninger. Vores speciale er bl.a. anlæg og renovering af kloak og spildevandssystemer, tætning ved indtrængende/indstrømmende vand, reparation og renovering af brønde, samt coating og overfladebehandling af tanke og spildevandsanlæg. Vi har gennem årene løst opgaver for både private og for virksomheder.

Hos Bareld van der Scheer lægger vi vægt på kvalitet i vores arbejde og løser professionelt alle opgaver efter kundens ønsker og behov. Det er vigtig for os at yde en god service, så kunden får den bedste oplevelse og føler sig tryg hos os.

Vidste du at?

Tærede brønde, korroderede tankvægge, ødelagte gulve er kendte problemer i industrien og hos forsyningsselskaberne.

Bareld van der Scheer råder over effektive produkter til tætning, genopbygning og overfladebe-skyttelse af brønde og bygværker.

Vil du vide mere?